Доволни жители на кв. „Еленово” благодариха на кмета на Благоевград Ат. Камбитов за санираните си домове 

Атанас Камбитов
Атанас Камбитов

 

Жители на квартал „Еленово“ не могат да се нарадват на обновените си домове, които бяха ремонтирани със средства по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Те благодариха на кмета Атанас Камбитов и екипа му за свършената работа по санирането. Живеещите в блокове № 142, 143,144 в квартал „Еленово“ изпратиха благодарствено писмо до кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов. В него те изразяват удовлетвореност от добре свършената работа по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

„Всички работници, независимо от тяхната дейност и специалност, работиха професионално и единодушно като един отбор под прякото наблюдение на своя технически ръководител, който при най-малката забележка от наша страна коригираше възникналия проблем още в зародиш“, пишат в писмото жителите на Благоевград.

Те изразяват благодарност към кмета д-р Атанас Камбитов за добрата организация и възможността Благоевград да е сред градовете, в които Националната програма за енергийна ефективност се реализира успешно. Към момента по програмата в Благоевград са обхванати около 8000 апартамента и над 25 000 души.