Дупница завря: Туристическата фирма „Оазис А”има бази върху пресъхнало блато, котил на комари, управителят Спас бе пред инфаркт след обаждане от бизнесена Ангелов: „Махай се”

Дупница кипна при откриването на офис на туристическата фирма „Оазис А” на Васил Ангелов в града. Дупничани, туристи, които миналото лято са ползвали услугите на въпросната фирма, пропищяха от предлаганите услуги. Повод да си припомнят неприятната почивка стана именно наскоро откритият офис на фирмата в града, при което недоволни от услугите дупничани масово започнаха да коментират и да си споделят различни истории. „Базите са разположени върху пресъхнало блато, което е котило на свирепи комари и на всичко отгоре не бяха снабдени с комарници и мрежи срещу насекоми. Всички прозорци бяха широко отворени да посрещат кръвопийците. Климатиците не действат, има някаква жена, служителка на Ангелов, тя ги отключва срещу допълнителна такса, да я откриеш е почти невъзможно, не си вдига телефона.”, разказаха летуващи, пожелали имената им да се пазят в редакцията. „Предлаганите услуги и бази от „Оазис А” според нас не отговарят на цените. Върнахме се целите подути от почивката миналото лято. Другата база е на морето, празна е, хладилникът в стаята едва работеше, не заледяваше. Поддържаше продуктите хладни, но това не е решение в горещините. Не се чистеше, бельото за една смяна се сменяше веднъж на 5 дни. Един от служителите – Спас от Сандански, едва не получи инфаркт. Той ни разказа, че работи без пари за Ангелов, посреща гости, а за благодарност получил обаждане от него по телефона: „Заминавай си”. Той ни разказа, че обитава стая, предоставена му не от Ангелов, а от собствениците на хотела. Спас играе ролята на управител, работи без стотинка, прилоша му, наложи се някои от туристите да го водят на лекар. Пострадалият ни каза, че съпругата му работи като главен готвач за жълти стотинки”, разказаха още дупнишки туристи.

Спас е бил изхвърлен като мръсно коте от базата на Ангелов, за него той правел чудеса, ловил и го посрещал със ципура всеки път, когато идвал на визита.