Областният управител Ирена Соколова връчи дипломи на зрелостници от Строителната гимназия

Ирена Соколова със зрелостниците от Строителната гимназия

 

 

Областният управител Ирена Соколова връчи дипломите на зрелостниците от Професионална гимназия по техника и строителство „Арх. Йордан Миланов”.

Тази година в четирите паралелки се дипломират 84-ма зрелостници. Някои от дипломантите получиха и специална грамота за принос в развитието на училището.

На официалната церемония по случай дипломирането им, младежите от Випуск 2017 бяха поздравени от Ирена Соколова, която им подари и символичен подарък – значка с националния трикольор, с пожелание винаги да носят България в сърцето си.

„Днес вие стъпвате на едно стъпало от живота ви и гледате с носталгия към изминалите години в училище и с устрем за следващата крачка, с която ще продължите напред. Трябва да имате силата и увереността, че когато полагате старание получавате реални резултати. Не спирайте да развивате своите познания и умения. Пожелавам ви да реализирате целите, които си поставяте, за да преминете на следващото стъпало по стълбата на успеха”, каза Соколова.

На събитието присъстваше и директорът на Природоматематическата гимназия „Христо Смирненски”, която също раздаде част от дипломите.

Накрая всички се снимаха за спомен и си пожелаха успех в кандидатстудентската кампания, на добър път и до нови срещи.