Ужас! Живеещи под Ридо край Самоков: Воден ад се свлече над къщите ни, в нормалните държави горите не се секат и шахтите се почистват, за да не се стига до подобни бедствия

 

 

 

Водени кален ад се свлече от Ридо край Самоков.  По огромните коловози от джиповете се стичаха невиждани количества вода към града. Вчера следобяд, по време на наводнението в Самоков в.“Вяра“ за пореден път засне резултата от вандалската сеч в Ридо, изровените от джипове, каруци и трупи терени и оголените местности. По коловозите и местата, останали без гора се стичаха огромни реки и водната маса стигна до къщите в Самоков и препълни Боклуджа.

„Това дори не е река, а канал. Защо се правят опити за заблуда, че наводнението е от времето? В нормалните държави, където се чистят шахтите, мият се улиците и не се сече гората, и с дни да вали, не се помитат така къщи“ – споделят в социалните мрежи самоковци.

Хората, живеещи в къщите под Ридо са заснели и клипчета със стичащата се върху къщите им вода от Ридо. Коментарът им е един „Ужас“!.

Марияна Вучова