Владимир Кабранов, Любомир Граминов и Запро Динев започнаха подготовка с петричките футболисти, капитанът Владимир Кабранов се върна от екскурзия в Англия

 

Владимир Кабранов

Нови трима известни футболисти се включиха в лятната подготовка на мъжкия отбор на ОФК Беласица в Петрич. Това са Владимир Кабранов, Любомир Граминов и Запро Динев. Капитанът на петричкия тим Владимир Кабранов се завърна от екскурзия в Англия, а Граминов и Динев-от лагер-сбора на националния отбор на футболисти без професионални договори, воден от бившият футболист на Беласица, сега директор на ДЮШ на Сливнишки герой Сливница, Румен Стоянов. „Доволен съм много от това, че за втора година бях извикан от треньора Румен Стоянов на двуседмичен лагер-сбор . Първата седмица беше в Брезник, а втората-на комплекс Царско село. Бях титуляр и в двата мача-срещу отборите на Гърция и Румъния. Радвам се, че с мой гол  с глава постигнахме победа срещу колегите от Румъния”, сподели Любомир Граминов-титулярен защитник на Беласица.
На двата мача е имало много скаути от български и чуждестранни футболни клубове. През 2016 година е имало интерес от няколко български клуба към петричкия футболист Любомир Граминов, но той е предпочел да носи фланелката на Беласица. Тази година към него също има проявен интерес, но дали ще премине или не в друг отбор зависи от самия футболист. Оценката за него е, че за втора година прави добро впечатление, много сериозен, сърцат футболист, раздава се на терена и е предразположен към колегите си, дори  и при допускане на грешки. За младият нападател Запро Динев оценката също е добра. Има силен спринт, умее да надбяга пазачите си, има бъдеще и трябва да продължи да играе и трупа опит с отбора на Беласица.

Ташко СУЛЬОТОВ