Троен празник на сесията в Самоков, Светлана Атанасова черпи за внук, ще носи царското име Константин

 

Бойка Михайлова от БСП почерпи за 60-годишния си юбилей, Илия Ракльов за имен ден

Троен празник отбелязаха съветниците на последното заседание на Общински съвет – Самоков преди лятната във ваканция. С кутия бонбони Светлана Атанасова от Реформаторския блок с голяма радост оповести, че има внук, който ще носи царското име Константин. Колегите й пожелаха да е жив и здрав внукът и да радва много мама и тате и всички от семейството.

Съветничката Бойка Михайлова от БСП пък почерпи по случай 60-годишния си юбилей и се похвали, че ще празнува в ресторант с най-близките си в събота вечерта. Освен това тя получила покана от сестра си Веска да й гостува за 10 дни в Германия. Първа за празника я поздравила ексдепутатката от ГЕРБ Ирена Коцева, която й е шефка в училището, в което работи. „Емоциите около моя рожден ден са много дълги. Още бях в леглото, когато ми се обадиха колеги от училището. Поздравиха ме рано и децата ми. Получих подарък и цветя и от група ми и съм трогната. Всички ми пожелаха здраве и сбъднати мечти“ – сподели развълнувано Бойка Михайлова.

За именния си ден прие поздрави и кметът на Широки дол – Илия Ракльов от ГЕРБ. Той с гордост носи името на Св. Илия и с широка усмивка почерпи съветниците и кметовете за празника си. Пожелаха му здраве и да носи дълги години името си.

Марияна Вучова