Първо във ВЯРА: Полицай простреля криминалният звяр Тайсъна от Дупница, нападнал го с нож, шефът на управлението Динев от местопрестъплението : Колегата е действал при неизбежна отбрана, води се следствие!

 

 

26-годишен извършител на множество престъпления е нападнал с нож  служител на РУ Дупница. При неизбежна самоотбрана служителят е възпроизвел изстрел, нападателят е ранен в крака. ЦСМП му оказва помощ, без опасност за живота е.

26-годишният дупничанин е известен на полицията с множество и разнообразни престъпления – кражби, грабежи, повреждане на чужда собственост, нанасяне на телесни повреди. Осъждан е многократно. Инцидентът е възникнал в Горна махала в Дупница, полицейските служители са го издирвали за изясняване на съпричастността му към извършени кражби. Уведомен е дежурен прокурор за случая.

Борислав Динев

На място беше и шефът на полицията Борислав Динев. “Колегата е действал в условия на неизбежна охрана. Води се следствие. Ромът да пъти е замахнал с кухненски нож към него. Той и съпругата му са съпричастни към серия престъпления. Колегата е стрелял първо във въздуха, дал е предупредителен истрел, след което го е прострелял в крака. Не смятам, че трябва да чака да бъде заклан от рецидивист”- каза Динев.

Екип на ВЯРА установи, че става въпрос за прочутият криминален звяр на Дупница Тайсъна. Той живее на улица “Саморанска” пред стадиона.

Очаквайте подробности в печатното издание.