Валери Йорданов: Земеделецът, неуспял кандидат за кмет на ГЕРБ от село Блажиево, Димитър Кочев превърнал улицата в бунище, 10 деца ровят там

Това е злобна лъжа, камионът не е мой

„Неуспелият кандидат за кмет от ПП ГЕРБ Димитър Кочев от бобошевското село Блажиево е превърнал улицата пред дома си в паркинг и сметище.” Това съобщи неговият съселянин Валери Йорданов, който изпрати снимки в редакцията. „Ковачев има камион, който е превърнал в бунище, в него той изхвърля торбички с отпадъци, от които се носи непоносима смрад. Около десетина деца от махалата всеки ден си играят там. Димитър Кочев е земеделски производител, обработва огромни площи. Да е жив и здрав, но се е разпищолил, все едно е истински дерибей. Смята че щом е под чадъра на ГЕРБ, може да прави какво иска, поведението му е нетърпимо. Кметът на Блажиево многократно го е предупреждавал, но ефектът е нулев, той не се отнася с уважение към него”, заявиха жители на село Блажиево.

„Това е долна клевета. Сигналът е проява на силна омраза и завист към мен и семейството ми. Камионът не е мой, чувалите са мои, но от тях няма миризма, не са вредни, нито отровни. Има хора, които по цял ден не правят нищо, само гледат какво другите правят, аз не се спирам, по цял ден съм по нивите, имам домати, краставици и всякакви зеленчуци, плодове – грозде, круши. Всичко постигам с двете си ръце и много труд. Не знам какво им преча, не разбирам какво лошо съм направил. Трудя се и така успявам. Валери Йорданов не го познавам, не знам защо ме мрази, той не е и от Блажиево. Как не го е срам? Бива ли такова нещо” – каза Димитър Кочев.