Сашка Васева жени племенника си за дъщерята на министъра на отбраната Кр. Каракачанов – Деница

 

Сашка Васева се сродява с министъра на отбраната Красимир Каракачанов! Любовта между дъщерята на министъра и племенника на Васева ще сроди двете семейства.

До щастливото събитие остават броени дни. Булката е единственото дете на Красимир Каракачанов.

В цяла Дупница се шепне от ухо на ухо за приказната сватба, а голямата рода на Сашка трепетно се подготвят за сродяването с не кого да е, а със самия министър Каракачанов. Мястото на сватбата се пази в тайна. Лелята на младоженеца Сашка отказва всякакъв коментар, но самият Каракачанов успя да се похвали в ефир, че омъжва дъщеря си!

През март Каракачанов се похвали, че дъщеря му Деница се е сгодила. „Имаше известен ритуал. Бях забравил как се случват нещата, защото на мен ми се случи 90-а година, много отдавна. Тя иска сега да прави някакъв специален български духовен ритуал. Това е до възпитание. Първото стихотворение, което научи, е „Аз съм българче“ и че Македония е българска”, похвали се Красимир Каракачанов.

Лидерът на ВМРО разказа, че със съпругата си Росица са заедно от 1989 г., запознали се на студентско събрание в университета малко преди датата 10 ноември. Дъщеря му сега е на 26 години.