Шефът на Икономическата комисия в ОбС – Дупница, Костадин Костадинов се мези на обща трапеза с Мелчето, Американецо и Цоко

Костадин Костадинов на тежка трапеза.

 

Председателят на Икономическата комисия в ОбС – Дупница, Костадин Костадинов цъфна на тежка трапеза в компанията на серия криминално проявени лица. Той вдига наздравици заедно с бившия затворник и гард №1 на Братя Галеви Йордан Стамболийски – Мелчето. До момента всички, които обграждат лидера на ОДБ, стояха в сянка. Тайната вечеря в шикозен ресторант обаче ги събра, а те като някакви силиконки не пропуснаха на увековечат момента със снимка.

„Да не би случайно всички те да са си разкрили фирми и да участват в обществените поръчки на общината?”, питат дупничани, чудейки се какъв е поводът за сбирката.

Снимката пък е хит във фейсбук.

„Този в близкия план отдясно не е ли е бившият шеф на Магистрална полиция Александър Александров, който в момента е шеф на охранителна фирма. До него е Кире, собственик на автоморга, намираща се зад бившия месокомбинат. Там е и собственикът на магазин „Горица” Мартин. На трапезата са и известните автоджамбази Американецо и Цоко”, редят визитките дупничани.

Прави впечатление, че плътно до Костадинов се мъдри дясната му ръка и лидер на СДС Георги Георгиев, също съветник в местния парламент. Отсреща е седнал Стефан Гиздов – синът на прочутата сладкарка Виолета Гиздова, на която екскметът Панчо Панайотов хариза „Малина”, от който останаха само руини.

Любопитен щрих е фактът, че заведението не е в Дупница. Наши източници съобщиха, че кръчмата се намира в Перник. Датата на снимката е 15 юли, а поводът да се съберат на маса е загадка.