Инж. Светла Стоименова поля 70-ия си юбилей с ягодово шампанско и уиски в Долна баня, Адриана Благоева й забърка уникален бъркоч

Инж. Светла Стоименова бе приятно изненадана с огромна торта

 

Рожденичката получи красиви букети и подаръци с много пожелания за здраве и щастливи дни в живота

Председателката на Сдружението на хората с увреждания “Венетица” в Долна баня и член на Управителния съвет на Туристическо дружество “Ибър” инж. Светла Стоименова навърши 70 години. Тя получи красиви букети и подаръци с много пожелания за здраве и щастливи дни в живота.

Инж. Светла Стоименова е работила над 25 години в бившия Металургичен комбинат в Кремиковци, била е общински съветник и председател на Народно читалище “Рила-1898” в Долна баня.
Рожденничката бе приятно изненадана с огромна торта, долнобанска баница със сирене, приготвена от Боряна Троянска, и уникалния бъркоч на Адриана Благоева. Инж. Стоименова пък почерпи своите приятели планинари с квалитетно уиски и маркови шоколадови бонбони, а Боряна Брождина бе осигурила няколко бутилки с долнобанско шампанско с вкус на ягода.

Наред с традиционните цветя и букети от магазина и домашната градина уникален бе подареният на рожденничката ароматен букет от десетки билки от Соня Костова, а специално за празника дойде и бившият кмет на Долна баня инж. Григор Пандов – активен турист и запален планинар.