Скандалната певица си навлече гнева на феновете с дебютната си песен „Луцифер и Буда”

Поп-фолкдивата Андреа ще прави дует с нашумялата през последните дни тийнейджърка Сузанита. Изпълнителката на „Всичко ми взе“ издаде идеята за новия проект с две фотографии в профила си във Фейсбук. „Очаквайте Андреа и Сузанита“, гласи текстът към тях. В отговор на новината вълна от неодобрителни коментари от страна на феновете на 30-годишната певица заля социалните мрежи. „Андреа, засрами се! Падна ми в очите“, „Махам те от приятели“ и „Купи на детето чорапогащник този път“, са само част от гневните изблици на потребителите. На другия полюс почитателите на „обладаната“ дъщеря на Орхан Мурад вече правят прогнози дали Андреа ще запее псевдорап, или Сузанита ще продължава да върти дупара през прозорци на коли на музикален фон от ориенталски ритми.

Междувременно нежната половинка на боксьора Кубрат Пулев подкрепи не само провокативното поведение на малолетната си колежка, а и коментарите на изпълнителя на „Хиляди слънца“ по неин адрес. Припомняме, че гордият татко неведнъж защити публично неуместната изява на не дотам гласовитата си наследничка и заяви, че тя едва ли е по-скандална от другите имена в бранша. Аренби сензацията Гери-Никол, която изпита на гърба си подобни обвинения още докато беше протеже на Криско, също я защити.

Гери-Никол
Андреа

„Това е изкуство, смятам, че не сме открили топлата вода да показваме среден пръст по видеата, световни изпълнители го правят, а ние – защо не? Така че аз съм много за Сузанита и нека да продължава в същия дух. Не е лошо да ни подражават“, изказа се пред bTV тя. Изпълнителката на „Напрао ги убивам“ лично издирила в социалните мрежи 14-годишното момиче, за да му вдъхне кураж. Казват, че лоша реклама няма и успехът на „Луцифер и Буда“ е доказателство за това. Въпреки че песента има толкова лайкове, колкото и палци надолу, тя оглави класацията на YouTube за набиращи популярност парчета. За двете си седмици в ефир колаборацията на Сузанита и Каската чукна 3,7 милиона гледания.