Бившата зам.-кметица на Дупница Даниела Ушатова: Служители на бензиностанция „Петрол” ми взеха парите и ме изпратиха с празен резервоар, внимавайте, има и други ужилени

Даниела Ушатова

Регионалният директор Китан Китанов: Клиентите, които са се ожалили, вече са оттеглили тъжбите си, няма проблем, всичко е минало

 

Бившият зам.-кмет на Дупница Даниела Ушатова, лидер на АБВ в града и зам.-шеф на Сдружението на общините, се оплака от служители на бензиностанция „Петрол” на изхода на града.

„Тези, които зареждат гориво на бензиностанция „Петрол” на изхода на Дупница в посока Благоевград, нека да следят дали изобщо им е сложено гориво. На мен за втори път ми се случва да ме излъжат. Не ми е за 20-те лева, а за доверието и принципите. Бясна съм. Платих, а потеглих от бензиностанцията с празен резервоар”, обяви Даниела Ушатова. За вестник „Вяра” тя съобщи, че са я обслужили две млади момчета.

„Много хора ми се обадиха да ми кажат, че и на тях се е случило и не са предполагали, че някой може да постъпва по този начин. Обслужиха ме две момчета, не зная как се казват. Не ми дадоха касова бележка. Помолих ги за дубликат на бележката, когато се върнах. Купих и други неща – вода, запалка и кафе. Бяха ми приключили сметката и допълнително взех и дъвки. По-късно ми писаха да мина да си взема дубликат на бележката”, разказа Ушатова.

Здравко Данаилов

Дупничанинът Здравко Данаилов също се оплака, че и с него са постъпили така. Засегнатите настояват полицията и прокуратурата да се самосезират. „Глупаво е да тичаме в полицията, за да съобщаваме, че сме изгорели с 20 лв. Целта е да предупредим хората да внимават на тази бензиностанция”, казаха клиентите на бензиностанцията.

Бензинджията обслужи перфектно клиент.

По този повод веднага отидохме, за да се срещнем с екипа на бензиностанция „Петрол”. На място младо момче обслужваше клиент. Резервоарът му беше напълнен. Носеше се дори и миризма от бензина, който се изливаше. Докато бензинджията наливаше бензина, клиентът сам изми предното и задното стъкло на автомобила си, плати и си получи касова бележка. Вътре в бензиностанцията имаше дежурни две жени. Едната от тях се представи като Биляна Филипова, другата не пожела. Като разбраха какъв е поводът да сме на място, двете се ужасиха и заявиха, че клиентите, които са се оплакали, не са били коректни.

Екипът сам смени гумата, след като в нея се заби пирон.

„Няма да правим изявления. Нищо няма да ви кажем. И да е имало нещо, то вече е приключило. Клиентите ни са удовлетворени”, викаше по-възрастната дама. По-младата заяви, че ако направим публикация и публикуваме кадри от бензиностанцията, ще ни даде под съд.

Екипът на вестника напусна бензиностанцията, като успокои дамите, че не са длъжни да дават обяснение.

„Моля ви останете, в момента говоря с регионалния директор Китан Китанов. Настоявам той да даде отговор за жалбите, които са достигнали до редакцията. Изчакайте ме да го запозная с проблема и повода за вашата визита”, каза Филипова и проведе 5- минутен разговор с Китан Китанов. След това ни даде телефонния номер, за да се свържем с него, тъй като той така пожелал.

Биляна Филипова

„Няма да ви дам никаква информация, клиентите, които са се ожалили, вече са оттеглили тъжбите си. Не съществува никакъв проблем, всичко е минало”, каза Китан Китанов, като отказа да уточни по какъв начин е успял да умилостиви клиентите.

Злополучният пирон

На излизане от бензиностанцията се оказа, че не можем да потеглим със служебния автомобил. Огромен пирон се беше забил в задната гума и се наложи смяна.

„Може ли да ви помогнем по някакъв начин”, попита любезен Китанов, разбрал за инцидента. Екипът ни обаче успя собственоръчно да смени гумата и потегли от мястото.

Още подробности четете в печатното издание