Дупничанката Моника Валериева прави курбан за оцеляването си след тежка катастрофа, благодари на Бог и на проф. Чирков за успешна операция на сърцето

Въпреки че нямаше свещеник в църквите „Александър Невски” и  „Св. София” – все едно като болница без лекар, аз съм благодарна, че в „Св. Неделя” имаше всичко необходимо за освета, сподели моделката

Дупничанката Моника Валериева даде курбан по повод оцеляването си в тежка катастрофа. Моделката сподели случая с приятелите си във фейсбук и благодари на Бога за живота си.

„Благодаря на св. Богородица и на Господ за това, че днес съм жива и здрава, дори невредима след тежката ми катастрофа преди 2 лета. Днес е моят курбан, който ще почитам всяка година на 7 август. Благодарна съм на д-р Чирков за успешната операция на сърцето ми на 1-годишна възраст. Благодарна съм, че родителите ми, семейството ми и хората, които обичам, са живи и здрави, предани! Благодаря на Вселената и на Всевишния за живота, който водя! Амин.
Въпреки че нямаше свещеник в църквата „Александър Невски” (без обяснение защо и беше неоткриваем), както и че нямаше свещеник и в църквата „Света София” (пак без обяснение защо… може би август е пуст месец и 14,00 часа на обяд църквата е празна, но на мен ми звучи като болница без лекар) аз съм благодарна, че църквата „Света Неделя” имаше всичко необходимо за освета ми”, сподели Моника.