Мистерия! 2 м. издирват безуспешно изчезналия от столична болница Георги Гюндерски от Бобов дол, съпругата Миглена: Полицията удря на камък

 

Нито вест, нито кост има от бившия миньор Георги Велков Гюндерски от Бобов дол, който преди 2 месеца изчезна безследно от столична болница, казаха негови близки. На 6 юни по спешност той е закаран от Спешен център – Бобов дол в Спешен център – Дупница, след което е транспортиран за столицата в „Софиямед”. Там за последно е видян на камерите за видеонаблюдение в лечебното заведение на 6 срещу 7 юни в два през нощта. От тогава до днес няма никаква вест за Георги, проплакаха негови роднини.

Д-р Кръстев, с когото е разговаряла съпругата на безследно изчезналия пациент, заявил, по думите й: „Каквото е станало, станало, но в болницата го няма! От Първо районно в лицето на Гавраил Тодоров, който според близките е главен разследващ на случая с Георги Велков, е заявено: “Правим всичко възможно за издирване на лицето, но резултат няма досега”, разказа пред в. „Вяра” съпругата на изчезналия – Миглена. За най-близките остава надеждата да се появи отнякъде жив и здрав, но с времето надеждата намалява драстично, казаха роднини.