„Пирин” (Благоевград) разгроми „Германея” с 6:1 в контрола

„Орлетата” доминираха през целия двубой, можеха да отбележат и още попадения

 

Конър Хендерсън остана на терена през целия мач, като се отчете с отлична асистенция

„Пирин” записа убедителна победа в поредната си лятна контрола, играна на терена в Рилци. „Орлетата“ се наложиха убедително с 6:1 над „Германея” (Сапарева баня). Благоевградчани доминираха през целия двубой, като можеха да отбележат и още попадения.

Евентуалното ново попълнение Конър Хендерсън остана на терена през целия мач, като се отчете с отлична асистенция за второто попадение в срещата в 14-ата минута, дело на Костов. Две минути преди това точен за „Пирин” беше Благов.

През втората част зелените нанизаха още 4 гола. Разписаха се Рения в 48-ата, на два пъти Младенов, който отбеляза от дузпа в 51-ата и с глава в 79-ата, а редовното си попадение в тези контроли сътвори и Суда в 66-ата минута.

За „Германея” точен бе Георги Славков в 56-ата минута с удар от далеч.

Треньорът на „Пирин” Милен Радуканов пусна в игра през първото полувреме повечето титуляри, като от тях през втората част останаха само Хендерсън и Костадинов. Колегата му от „Германея” – Борис Кръстев стори същото, залагайки през първата част на футболистите, с които смята да излезе срещу „Септември” (Симитли) в първия кръг на Югозападната Трета лига.