Топ музикантът Иван Начов от Сапарева баня пя на ухо на дупнишкия майстор Росен Марков на весело парти, забавлява се с приятелите си от Италия – Моника, Славчо, Весела и Лео  

Иван Начов пя на ухо на най-добрия майстор на плочки в Дупница Росен Марков

Легендарният музикант на Сапарева баня Иван Начов пя на ухо на най-добрия майстор на плочки в Дупница Росен Марков и разигра сърцата и на приятелите му, които са едни от най-сдържаните мъже в Дупнишко.

Славчо Орозов и Лео се забавляваха царствено в заведението на маестрото край Гейзера. Тримата завъртяха в романтични блусове очарователните си съпруги, облечени в разкошни вечерни рокли. Петя Маркова беше заложила на дълга изумруденозелена рокля и тя беше ненадмината в хората.

Очарователната Моника, нежна половинка на Славчо Орозов, бе сложила рокля в мастиленосиньо в любимата си кройка – открито ляво рамо. Весела Зарева и Моника живеят със съпрузите си в Италия, но всяко лято прекарват отпуската си в родна Дупница и прекарват дните си като на кино. Когато сме най-зле, така да сме, вдигна тост Росен Марков за прекрасните си приятели.