Поздравявам ви по случай един от най-големите християнски празници – 15 август, Успение Богородично. На този ден Православната църква почита света Богородица – закрилница на майките, родилките и техните деца. Тя е пазителка на семейното огнище и символ на нашата вяра в доброто, на надеждата ни за по-светло бъдеще и просперитет. Нека на този свят празник си пожелаем да бъдем по-човеколюбиви, толерантни и мъдри, за да се изпълнят дните ни с благородство, достойнство и състрадание – да обичаме, за да ни обичат!

Скъпи именици, на всички вас, които носите името на Пресветата Дева Мария, пожелавам да бъдете здрави и успешни, желая ви любов и радост да съпътстват дните ви! Нека света Богородица закриля вас и семействата ви и даде плодородие и благодат на домовете ви. Честит празник!

Божията майка е пазител на семейството, на дома, на отношенията между хората. От сърце пожелавам на всички вас и вашите семейства да има мир, любов и разбирателство в домовете ви! Да бъдем здрави, благословени, мъдри и да пазим светлите християнски ценности! Да се обръщаме с отворени сърца един към друг, да бъдем обединени и да имаме вяра в бъдещето! Нека Божията майка ви закриля и води към светли дни! На всички именици пожелавам здраве, благоденствие, успех и щастие! Честит празник!