Даниела Ушатова от АБВ-Дупница: Датчикът на автомобила ми е изправен, от бензиностанция „Петрол” ми взеха парите и ме изпратиха без гориво, институциите са пас

Даниела Ушатова

„Направих техническа проверка на изправността на датчика на автомобила ми, показващ количеството на горивото в резервоара. Разполагам с документ, че е абсолютно изправен – работи идеално.

Валентин Чиликов

Заредих гориво от други бензиностанции извън „Петрол”, отчита безпогрешно”, заяви лидерът на ПП АБВ в Дупница Даниела Ушатова. Припомняме, тя алармира, че на бензиностанция „Петрол” в Дупница служителите прибират парите, пускат касова бележка и имитират, че слагат гориво, а всъщност изпращат клиентите си без гориво.

„Не ми е за парите, а за принципа. Освен всичко не съм единствената, която изгоря от бензиностанция „Петрол” в Дупница. Но хората нямат нито време, нито пари да се занимават с подобни несправедливости, просто махат с ръка и казват: „Изгорях с 20 лв., не си заслужава да се тормозя да търся справедливост. Да търсиш истината”… Да, но да чакаш институциите да те защитят като редови граждани, почти няма да се случи, казвам аз”, заяви Даниела Ушатова.

Междувременно в редакцията на вестника се обади главният секретар на Агенцията по метрология и технически контрол Валентин Чиликов, който заяви: „Никой не е пускал сигнал срещу бензиностанция „Петрол”. В отпуск съм, не съм видял и публикациите, съставили сме много актове в Дупнишка община, ще направя точна справка, ще извършим и проверка”, заяви Чиликов.