Крум Бицов
  • Хит в момента са раничките, предпочитаните цветове за предстоящия сезон са черно, комбинирано със сребро, злато и с бакър, казва бизнесменът
  • Опитът е тайната на успеха ни, няма град в България, в който да не се продават чантите с марката „Стил”, изнасяме и за Гърция

 

Дупнишката фирма „Стил” ООД е в трескава подготовка за есенно-зимната си колекция, като дизайнерите са заложили на спортно-елегантния стил, разбрахме от собственика Крум Бицов.

Продукция от колекцията есен-зима 2017

„Стил” ООД вече 20 г. предлага кожени чанти, произведени в цеха в Дупница, и е тотален хит на българския пазар. В момента фирмата шие около 50 модела чанти. Всеки от тях е с 5-6 цвята, а някои стигат и до 10 цвята. Сред артикулите са и чанти с различни комбинации от цветове.

В средата на август в „Стил” се готвят за есента и зимата. Есенно- зимната колекция залага на спортно-елегантния стил. Чантите от мека кожа в този стил са предпочитани от все повече дами, забързани в ежедневието. Търсенето налага избора на модели, категорични са от фирмата. От 1 г. хит на пазара са раничките. „Ранички не се продаваха 20 г. Сега на пазара се наблюдава голямото им завръщане, като се продават предимно ранички. Те са много цветни, много игриви, носят настроение”, споделя собственикът на фирмата Крум Бицов, който заедно със съпругата си Евгения Бицова разработва моделите.

Чантите с марка „Стил” вече 20 г. са на пазара.

Под диктата на модата предпочитаните цветове за чантите на сезон есен-зима 2017 са бордо, масленозелено, тъмносиньо. Основното, разбира се, е черно. Както и черно, комбинирано със сребро, със злато, с бакър.

Опитът, това е ключът за успеха на продукцията с марката „Стил”. Към трупаните две десетилетия умения във фирмата прибавят и модата, актуалността на своите продукти, тяхното многообразие и добрите цени.

„Няма град в България, в който да не се продават чантите с марката „Стил”. Успяваме да се задържим благодарение на големия асортимент, разнообразието от цветове и напълно достъпните цени на нашите продукти. За тези 20 г. успяхме да обхванем целия български пазар, като в последните 10 г. изнасяме и за Гърция. Половината от произведеното е за България, а другата половина – за Гърция. Работим толкова години и заради това, че успяваме да произвеждаме така, че нашите чанти да са на мода”, казва Крум Бицов.

От миналата година дружеството работи с италианска дизайнерска програма за разработването на чантите, на която изваждат моделите. „До скоро това беше единствената такава машина в Източна Европа. Тя е за кроене, марката й е „Атом”. 1 г. след нас такава машина бе продадена в Турция. Бях на панаира в Турция и там „Атом” продаде машина на турците, а те са много напред с икономиката. Турция е на светлинни години преди България”, отбеляза още собственикът.

 

 

Please follow and like us:

2 КОМЕНТАРИ

Comments are closed.