Кметът д-р Вяра Церовска на събор в Драгичево: Ремонтът в читалището e на финалната права

Най-малкият жител на пернишкото село – Вержиния на 10 дни, получи дар от управника Виктор Викторов

 

Ремонтните дейности на сградата на местното читалище в Драгичево вече приключват, видяха кметът на община Перник Вяра Церовска и екипът й по време на събора в селото. Те поздравиха местните жители и им пожелаха следващият празник да бъде в ремонтираната сграда. “Радвам се, че мога да бъда тук сред вас в тази приятна и приятелска атмосфера.

Щастлива съм, че мога да видя читалището, което толкова много искахте. То вече е почти готово и съм убедена, че един от следващите хубави концерти, които младите таланти на Драгичево организират, ще е в него”, сподели кметът Вяра Церовска.

Кметът на населеното място Виктор Викторов дари със специален подарък най-малкия жител Вержиния, която е само на 10 дни. Той пожела на нейната майка Радостина и баща й Венцислав много щастливи моменти.

Празникът в Драгичево изпълни селото с много песни и танци. Народната певица Валерия Момчилова огласи китното селце с българска народна музика. Всички гости имаха възможността да се насладят на уникалните изпълнения на  музикантите от “Дръм шоу Троп Ангелес”, танцовата формация “Гераците” и малките Майстори на танца, които получиха заслужени бурни аплодисменти.