Андреа и Сузанита направиха премиера на първата си обща песен

 

Фолкпевицата Андреа опонира на Криско, че той е първият българин, сключил договор с гиганта „Уорнър мюзик”. Преди броени дни музикантът сам написа във Фейсбук:

„Горд съм да ви споделя, че съм първият български поп артист, подписал със световната музикална компания Warner Music! От днес те ще разпространяват музиката ми в цял свят! BAZOOKA е първият ми сингъл, който можете да видите през официалния канал на Warner Music в YouTube! Очаквайте английската версия до месец!” В поста си Криско изрично уточнява, че е първият поп изпълнител, но това не попречи на Андреа да му напомни, че тя има подписан договор с „Уорнър” от години: „Когато си първия български изпълнител, подписал с лейбъла Warner Music, и то на английски. Обичам, когато ходите по стъпките ми, които съм направила още преди 6 години!”, написа красавицата на стената си и приложи снимка на договора.
Днес е официалната премиера на дуета на Андреа и Сузанита „Строго забранено“. Певицата си навлече доста критики, че пее със скандалната щерка на Орхан Мурад, но Андреа не се впечатлява от тях и обещава парчето да стане хит.

Вижте новата песен на Андреа