Дупнишката полиция погна пиян шофьор, карал с 1,41 промила

 

Бързо полицейско производство е започнато вчера в Районното управление “Полиция” в Дупница срещу 46-годишен водач на лек автомобил „Пежо“ за управление след употреба на алкохол, съобщиха от полицията. Проверката е извършена от пътни полицаи на ГП Е-79 – в с. Мурсалево, дрегерът е отчел резултат 1,41 промила алкохол в издишания въздух.

Откраднаха 340 лв. от камион в Усойка

340 лв. са били откраднати от товарен автомобил, спрял за почивка в с. Усойка. Кражбата е заявена в полицейското управление в Дупница. Работата по установяване на извършителя продължава РУ-Кюстендил.

Микробус изгоря в Кюстендил, пожар горя и в лека кола

Товарен автомобил „Форд Транзит“ е горял в Кюстендил в сряда. Огънят лумнал малко преди 19,30 ч, изгорели са микробусът, ролетна щора и външно тяло на климатик. Екипът на РСПБЗН-Кюстендил е угасил пожара, спасени са лек автомобил „Рено“ и къщата. Пожарът е причинен от искра, собственикът е ремонтирал автомобила, ползвал е електрожен.

Около 3,30 часа в нощта срещу четвъртък пожар е възникнал и в лек автомобил „Мерцедес“, паркиран на ул. „Христо Ботев“ в Кюстендил. Изгорели са предна решетка, предна дясна гума, преден десен калник и подкалник. Огнеборците са спасили останалата част от автомобила. РУ-Кюстендил работи по установяване на причините за възникването на пожара.