Кикбоксьорът Д. Радев от Дупница донесе сребро от европейското в Скопие, треньорката Ани Минкова: Добри е шампионът, за руснака Коледа дойде по-рано

Награждаването, дупничанинът е на стълбичка №2, но според експертите той е истинският победител.

 

Благодарим на яката дупнишка агитка, нашето момче премина през световни сили, за мен той е победителят, каза и Кирил Чакъров

Дупнишкият кикбоксьор Доброслав Радев остана със сребърен медал от Европейското първенство по кикбокс за юноши и кадети в македонската столица Скопие.

Добри с щаба си и треньора К. Чакъров

Дупничанинът загуби финалната среща в категория до 67 кг от руски съперник.

Треньорът Кирил Чакъров емоционално сподели в социалната мрежа: „Голямо браво на нашето момче Добри! За мен и за всички специалисти, които наблюдаваха финала, победителят беше Добри, но това не е от много голямо значение – за нас важното е, че от група от 17 човека Добри премина през световни сили в кикбокса – Украйна, Русия, Сърбия и пак Русия! Благодарности и на целия треньорски щаб на СК „Патриот” в лицето на Ани Минкова и Драгомир Кацаров.

Агитката

Благодарим и на агитката, която пристигна от Дупница, а и не на последно място родителите на Добри, които винаги са до него – Любослав и Божура Радеви”.

В отборното класиране България е на 8-о място. Треньорката Ани Минкова също коментира: „Чиста и мъжка игра направи Добри. Който разбира от кикбокс, знае кой е шампионът! За руснака Коледа дойде по-рано”.