Кметската дъщеря Елена се омъжи за дългогодишния си любим Върбан Хаджигаев на стилна церемония в Благоевград, д-р Атанас Камбитов: Обичам ви, да ви върви по мед и масло

Атанас Камбитов и Елена

Бизнесменът Димитър Шалявски сред най-елегантните гости с половинката си Янита

Дъщерята на благоевградския кмет Атанас Камбитов – Елена, размени сватбена халка с дългогодишния си любим Върбан, син на бившия областен управител на Пиринско – Костадин Хаджигаев.

Влюбените сключиха брак на стилна церемония в новия парк „Македония“ в Благоевград. На светското събитие се стекоха десетки роднини, приятели и близки. Кметът на Благоевград Атанас Камбитов призна, че сватбата на първородната му дъщеря е един прекрасен и щастлив ден. „Пожелавам на младото семейство хармоничен брак, изпълнен с радостите на живота! Нека любовта ви да е винаги тъй силна и пламенна, както е сега! Да ви върви по мед и масло, а домът ви да е изпълнен с детски гласове!


Обичам ви и ви желая да преминете сухи през бурите на живота!
Горчиво!”, написа в социалната мрежа градоначалникът.

Сред най-красивите и чаровни сватбари бяха бизнесменът Димитър Шалявски и половинката му Янита Димитрова, които събраха комплименти с визията си – и двамата заложиха на масленозелено в тоалетите си.

Благоевградчани с най-добри чувства честитиха сватбата на Елена и Върбан, а на кмета Камбитов пожелаха да дундурка много внуци. „Честито на младото семейство и на страхотните родители, а на Елена и Върбан – любов и красиви емоции”, пожела Мая Никленова, Снежина Цветанова пък се изказа с пожелания за любов и хармония в младото семейство.