Строителите Боби Асенов и Румен Райчев от Сандански приключиха успешно с реконструкцията на хотел „Св. Никола”, признаха: Дай боже следващият обект да е в Дубай

Боби Асенов и Румен Райчев

Собственикът на хотела Илия Пасков готви тотална подмяна на тръбите и помпите на басейна

Строителите Боби Асенов и Румен Райчев от Сандански, които санираха най-високия блок в Благоевград на 27 м височина, сега приключиха успешно с ремонта и реконструкцията на хотел „Св. Никола”.

Илия Пасков

И собственикът на комплекса, и работниците са доволни от качествено на свършената работа. „Следващият обект дай боже да е в Дубай, на най-високия небостъргач. Височината не ни плаши, мазилката си иска майстора. На високото сме като по равното”, казват двамата майстори.

Санданчани бяха впечатлени и от пъргавината и вещината на бригадата. Строителите Николай Дечев и Руслан сглобиха високо скеле около хотела само за 10 минути.

Собственикът на хотела Илия Пасков инвестира ударно в ремонтни дейности и прави нови сериозни инвестиции. Новият му амбициозен проект включва не само изграждането на стая с хималайска сол, но и тотална подмяна на тръбите и помпите на басейна.