(ВИДЕО) Готвачът Димитър Бояджиев: Шофьор нарочно ме засичаше на магистралата при Ихтиман, извади ми пистолет и каза, че е полицай

Нарушителят на пътя

Десетки дупничани подкрепиха Бояджиев и осъдиха поредния случай на агресия по пътищата

Десетки дупничани станаха съпричастни към станалия жертва на агресия на пътя готвач Димитър Бояджиев. В социалната мрежа той сподели как човек, представил се за полицай, размахал пистолет пред него.

Димитър Бояджиев

Ето и исторята на шеф Бояджиев: „Около 16:30 ч. на магистралата в района на Ихтиман посока София автомобил изпреварва отдясно колата зад мен. Виждайки, че ще продължи отдясно да изпреварва и мен, оставам в лявата лента. В момента, в който се изравнява с мен, започва да навлиза нарочно в лявата лента, изтласквайки ме до мантинелата. Автомобилът продължава да изпреварва и притиска и колите пред мен. Продъжих да се движа по колата и снимах номера на водача и как изпреварва в аварийната лента. На влизане в София светофарът на „Цариградско” и „Горубляне” блокира водача в колоната. Слизам да го запитам защо застрашава живота на семейството ми и другите пътници. Зад мен идва още една жертва на безразсъдното му шофиране – баща, возещ семейството си. В момента, в който започнахме да викаме на водача защо засича хората по пътя си, той вади пистолет и слиза от автомобила. След което обявява, че е полицай и ни засичал, защото не сме му направили път. По случая е подаден сигнал към 8-о районно”, разказа Бояджиев. Постът му в социалната мрежа е споделян над 6000 пъти, над 1000 са и коментарите на потресени от случилото се.

Гледайте видео ТУК