Управителят на първата санирана жилищна кооперация в Сандански Димитър Златинов: „Стройкомерс” направи чудо, като щастливи новодомци сме

Димитър Златинов

 

Съседите не ни говорят, имат ни за връзкари, а ние дори не знаем кой е кметът на Сандански, призна Златинов

Четириетажна жилищна кооперация на 100 метра от общината е на път да се превърне в емблемата на Сандански по качествено саниране. Фирмата изпълнител е ”Стройкомерс”.

”И за нас, живеещите в кооперацията, случилото се е голяма изненада, аз съм управител на сдружението, чух за новата вълна да се санират къщи и кооперации и като на шега отидох в общината, взех документите, попълних ги, без ни най-малко да очаквам, че това, което правя, може да се сбъдне, но ето – стават и чудеса. Изненадан съм самият аз, изненадани са всички, защото нито аз, нито който и да било от живеещите тук нямаме връзки в общината, дори не знаем кой е кметът, нито кои са съветниците. Никой от нас не работи в общината и не е работил. Единственото условие да се спечели подобен проект е да има повече семейства и хора, населяващи кооперацията и навреме да бъдат подадени документите. Ние сме радностни и много щастливи, изпълнението на проекта е брилянтно, но съседите не ни говорят, имат ни за връзкари.” Каза управителят на сдружението Димитър Златинов.