Кметът на община Рила Г. Кабзималски кове бизнес планове на чаша кафе с професор от МГУ и хотелиерът Ангел Симеонов

 

Собственикът на „Овергаз” Сашо Дончев, който държи винарната в Смочево, бизнесменът поет Ангел Симеонов – собственик на петзвезден хотел в София, и професор от Минно-геоложкия университет гостуваха на чаша кафе на кмета на община Рила Георги Кабзималски.

Карето се беше настанило на централната маса в кафенето точно на самия площад пред общината.

Никой от четиримата не пожела да разкрие пред „Вяра” темата, която ги е събрала. Гостите пристигнаха с великолепен мерцедес за над 200 бона с огледален номер 1111.

„Това е първата ни среща. Засега не бих искал да разкрия общите ни планове. Това са големи инвеститори. Община Рила има прекрасни условия, стратегическо разположение, прекрасна природа и постоянен туристически поток. Привличането на инвеститори е обща задача за общината и бизнеса в града”, разкри Георги Кабзималски. Вестник „Вяра” все пак успя да изкопчи от него, че проектът касае минерална вода.

Симеонов наскоро издаде наскоро стихосбирката „Любов като насън” и диск с 20 попхита. Стиховете му наброяват 2000.

Хотелът му в София пък прилича на Лувъра. Във всяка стая има по 10 картини и пластики.

Миналата година винарната на Сашо Дончев спечели награда. „Виното му е много хубаво”, каза собственичката на заведението, в която четворката се събра.

“Нямам винарна, не познавам кмета на Рила, никога не съм се срещал с него.” Това заяви лично Сашо Дончев по телефона за вестник ВЯРА.

Гостите бяха представени частично от самият кмет Георги Кабзималски, които обеща подробности на по- късен етап.