АРОГАНТНОСТТА Е ДРУГОТО ЛИЦЕ НА СТРАХА. ЛЮБОВТА Е ПО-СИЛНА ОТ ЕГОТО! ЛЮБОВТА ЛЕКУВА, ЦИНИЗМА ВИ ОТБЛЪСКВА!

Днес имах неприятен чат с един много арогантен и циничен мъж, който ме напада от позицията на “знаеш ли кой съм, много съм по-извисен от теб! Ти не ги разбираш, аз, аз…” Докато четях нападките му и слушах токсичните му мисли, аз го благославях и обливах със златна светлина, помолих Ангелите да отворят сърцето му, за да осъзнае, че ние всички сме едно. Единственото състезание е със себе си, да бъдеш по-добър, мил и любящ, да приемеш другите такива каквито са. Горкия, заклещен в собствените си илюзии, той изобщо не можа да разбере, че не ме интересува кой е (и за какъв се мисли че е). Това, което видях е едно наранено малко дете, не получило любов, нежност, внимание и уважение от собсвената си майка, и сега така се е озлобило срещу другите (особено жените), че предпочита да бъде агресивен, арогантен и да наранява, вместо да обича себе си. Малкото момченце плаче за внимание и любов, но вместо да обърне внимание на психическото си здраве и щастие, той се изживява като по- и най- . Наистина съжалявам това самотно озлобено момченце.

Съобщението от Архангел Гавраил беше точно на място! Както и поста на един от учителите ми, който много уважавам, д-р Брайън Уайс:

“Застанете силни в лицето на арогантни и агресивни хора! Не им позволявайте да ви манипулират! Арогантността е просто друго лице на страха. Без страх нямаше да има нужда от арогантност.”

Любовта е по-силна от всяко его! Ние всички сме едно!
Любовта е най-важната! Не агресията, не арогантността!

Изпращам безкрайна любов на тази самотна душа и на всички, които се самозалъгват като си мислят, че арогантността и агресивността им ще им даде одобрението, което отчаяно търсят още от малки. Любовта, милички, лекува, цинизма ви отблъсква!