ФК „Вихрен” с един партньор: Футболният спец Пламен Мицански осигурява пълна екипировка на мъжкия тим

Пламен Мицански

 

Новото ръководство на ФК „Вихрен” прави добро впечатление с правилната си политика, видно от коренната промяна в резултатите на мъжкия тим. Всичко това не остава незабелязано и все повече ръководители на фирми искат да помагат на клуба. Последният партньор, който се обърна с лице към мъжкия тим, е известният футболен специалист Пламен Мицански. Той е възпитаник на НСА, ръководил е досега отборите на „Вихрен” (Сандански), „Беласица” (Петрич), „Малеш” (Микрево). Мицански осигури пълна екипировка на мъжкия тим от известна фирма, на която е представител.

На пълни обороти вървят заниманията на мъжкия отбор под ръководството на старши треньора Петър Златинов за мача с „Чавдар” (Етрополе). Радващото е, че стълба в отбраната на мъжкия тим Вальо Георгиев подобрява формата си след отсъствие от терена поради контузия. Никола Мицански вече започва да се докосва до топката. Неговият братовчед Илиян Мицански, който в кариерата си игра в доста отбори в чужбина,  също поддържа форма със санданския тим и ако не се стигне до изгоден трансфер в чужбина, е възможно да помогне на родния си клуб. Единственият титулярен футболист, който не тренира заради получената си контузия по време на мача от седмия кръг във Враца, е Даниел Пехливанов.

Членът на УС на ФК „Вихрен” адвокат Михаил Михайлов сподели, че известна  фирма изявява желание да помага на клуба от Сандански, но не иска да се обявява публично името й.

До края на есенния дял на първенството всички домакински мачове ще могат да бъдат наблюдавани от любителите на футбола срещу билет от 3 лева.