Весела Чакалова

 

Сестрата на гард №1 на Братя Галеви – Апостол Чакалов – Тоци, Весела Чакалова извади „на умряло куче нож”. Тя се закани чрез пост във фейсбук на шефа си д-р Димитър Недин, управител на общинската болница в Дупница, индиректно, без да му съобщава името, с думите: „Само някой да е посмял да ме съкрати или да закрие болницата, ще трябва първо да се бие с мен”.

Доц. Димитър Недин

Чаровната дама, с прическа на Шиниъд О’Конър, е извадила най-хубавата си усмивка във фейса и е премрежила очите си, но май не се шегува. Работи на рецепцията и посреща пациенти, лекари, дистрибутори. Тя е лицето на здравното заведение.

Апостол Чакалов-Тоци
Пламен Галев и Ангел Христов

Тя е ключова фигура в общинската болница и работи от цяло десетилетие в нея, от времето на кметуването на Братя Галеви, явно много й харесва топлото гнезденце”. Това пишат на редакционните имейли читатели на вестник „Вяра” и добавят: „Фамилията на Апостол Чакалов е в болницата като династия, там работеше и майка му, която отскоро е пенсионерка, възрастната жена първо беше сестра, а после пое ръководството на ТЕЛК в Дупница”.

Даниела Ильова

Управителят на болницата д-р Недин заема поста вече около половин година. Общинските съветници в града му връчиха план за стабилизиране на болницата, който включва като първа точка съкращаване на раздут щат, персоналът в общинската болница е близо два пъти повече, отколкото в частната болница.

Станислав Павлов

„Д-р Недин не е предприел никакви действия в тази посока”, категорични са общинските съветници. За поста управител е насрочен конкурс, който е втори поред за Недин, защото на първия го скъсаха. Конкурентката му Даниела Ильова, която е бивш финансов директор на болницата, най-вероятно ще го прегази, са коментарите в Дупница.

Йордан Йорданов

Конкурсът е насрочен за 16-17 октомври. Председател на изпитната комисия е общинският съветник от Партията на зелените Йонко Гергов., в комисията са още лидерът на БСП Станислав Павлов, общинският съветник от ГЕРБ Йордан Йорданов, юрист в общината и доктор от РЗИ.

Please follow and like us:

2 КОМЕНТАРИ

  1. Тоя Йонко Гергов,да му се не начуди човек,а бе то е коммпетентен по всичко ,тоя човек ле-ле-ле…

  2. йонко звъни за инструкции по телефона на един друг общински съветник ако продължава с тези мръсни номера ще му извадим доста кирливи ризи , разбра ли нещастнико? докато си вземете кафето със славчо бяхте по-ниски от тревата

Comments are closed.