Борещата се с тумор Рая Ангелова от Кюстендил навърши 9 месеца, Максимилиан Митев обяви на търг от 33 000 лв. Cadillac Deville от 1964 г. за лечението на малката

Рая Ангелова

 

Малката Рая Ангелова от Кюстендил, която се бори с тумор в мозъка и е на лечение в клиника в Белгия, има месечинка, навърши цели 9 месеца, каза майка й Мариела Василева. „По-голяма част от това време е изпълнено с препятствия и битки.

Толкова малка, а вече минала през толкова неща, борейки се за живота си! Терапията с антибиотика за инфекцията ще продължи и следващата седмица и ще бъдат направени поредните изследвания. Докторите вече обмислят варианти за дългоочакваната операция за вкарване отново на клапата вътре в организма. Вярваме и се молим резултатите следващата седмица да са добри и да се насрочи операция, за да се пристъпи към по-нататъшното лечение”, разказа майката на момиченцето. В групата на Рая в социалната мрежа за набиране на средства за лечението й кюстендилецът Максимилиан Митев обяви на търг Cadillac Deville coupe 1964 година 7.0 v8 с начална цена от 33 000 лв., като всички средства отиват за лечението на малката Рая.