ГЕРБ съветникът Йордан Йорданов от Дупница се пенсионира тихомълком, обикаля по семинари

Йордан Йорданов (вляво)

 

Общинският съветник от ГЕРБ Йордан Йорданов навърши тихомълком 65 години и излезе в пенсия, още никого не е почерпил. Целият му професионален път е минал в строителния гигант „Автомагистрали Хемус”.

Йордан Йорданов с Ирена Соколова

„Бях на 20 години, когато постъпих, тръгнал съм от най-ниското стъпало и съм стигнал до зам.-директор. Тежко ми е, но не можеш да спреш времето”, каза Йорданов. Сега той се е отдал изцяло на любимата си партия и обикаля надлъж и шир страната, за да вземе участие във всяко мероприятие. Голямата му страст се оказаха семинарите и селфитата с лидерите на партията. Наскоро се върна от Варна, където се поздрави с Цветан Цветанов и Ирена Соколова. Там присъстваха не само Йорданов, който е и областният клубен ръководител на Старейшини ГЕРБ-Кюстендил, но и председателят на ОбС-Сапарева баня Иван Куйов и общинският съветник от Дупница Йордан Димитров.

Тазгодишната тема на университета била “Националната сигурност – важен елемент от регионалната и европейска политика на Република България”.

“Първият панел на дискусията бе посветен на темата за националната сигурност като неотменима част от управленската програма на ПП ГЕРБ. Говорихме и за това, че страната ни е активен участник и генератор на европейските политики в сферата на сигурността”, разказа председателят на Старейшини ГЕРБ-Кюстендил Йордан Йорданов. Той обясни още, че в рамките на обучението е разгледана и темата за съществените съставни части на националната сигурност, както и други актуални обществени и политически теми.