Цветелин Бишков
  • Пътят от агенцията до стрелбището и обратно е 20 мин, как в почивка от 30 мин може да остане време за това хоби, питат колеги
  • Бишков се топва в басейна на бившата резиденция на Тато в Сандански, читатели питат как си позволява този разкош?

 

Шофьорът на главния секретар на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор Валентин Чиликов – Цветелин Бишков изпрати цинично писмо в редакцията на в. „Вяра” по повод читателски сигнал, че през работно време се забавлява със стрелба.

Публикуваме изпратеното писмо от Бишков без редакторска намеса: „Искам да добавя, че това е на обедната почивка, а всеки е свободен да си прави каквото поиска в това време, а кой го е писал мн поздрави на майка му от мене”. Припомняме, в. „Вяра” публикува сигнал на служители, напуснали агенцията, които изпратиха снимки с шофьорите Цветелин Бишков и Георги Марков, които през работно време, вместо да си заработват заплатите, стрелят на стрелбището срещу агенцията.

Валентин Чиликов

Наши източници съобщиха, че пътят от агенцията до стрелбището е 10 минути пеша и 10 минути отнема обратният път. Обедната почивка е 30 минути. „За оставащите 10 минути не може да се упражнява скъпото удоволствие”, коментираха колегите му.

Според информацията в страницата на Цветелин Бишков в социалната мрежа той обича да разпуска в бившата резиденция на Тодор Живков над курортния град Сандански. От снимките става ясно, че другото му удоволствие е да кисне в басейна на резиденцията. „Каква е заплатата му и кой може да си позволи такъв разкош или скъпи хотели?”, питат читатели на в. „Вяра”.

 

Още по темата четете по-долу

 Читателите ни пишат: 6000 лв. дава гл. секретар на ДАМТН – Вл. Чиликов от Симитли за извънреден труд на месец, шофьорите му се забавляват със стрелба през работно време