Малкият син на Ангел Бончев проговори за драмите в семейството! Скандалът между баща му и батко му – заради пари

Отвлеченият от “Наглите” бизнесмен дал хляб на сина си, а той го врътнал с печалбата от хидробазата в Казичене

 

Неразбирателство и некоректни отношения в бизнеса им са в основата на скандала между Ангел Бончев и големия му син Бончо Аврамов, научи ПИК от приближени на семейството. Както стана ясно по-рано днес, бившият борец и президент на футболен клуб “Литекс” е бил арестуван вчера в София, след като е насочил законно притежавания пистолет “Глог” срещу наследника си.

Отношенията между баща и син се влошили преди около 3-4 месеца. Още преди да бъде похитен от бандата за отвличания “Наглите”, Ангел Бончев стопанисва хидро базата в Казичене. Преди време той решил да вкара в бизнеса Бончо и негов приятел. Така във фирмата, която управляваха обекта, съдружниците станали трима.

Уговорката между Бончев, сина му и другия мъж била да делят на три приходите от комплекса. През лятото там работи открит и закрит ресторант, отдават се бунгала под наем, има атракциони за водни спортове, водоемът се пълни с различни видове риби, които особено през уикендите привличат любителите на риболова.

Преди да изтече сезонът обаче новите двама съдружници на Ангел Бончев прибрали парите, като го пренебрегнали в разпределението на печалбата. Излиза, че бизнесменът е бил прецакан от собствения си син, на който е дал хляб!!!

“Да, това е така. Баща ми не е взел нищо. Преди около месец и половина имаха голям скандал. Брат ми скочи на татко, но успях да ги разтърва. По време на скандала вчера не съм присъствал, не мога да ви кажа какво точно се е случило”, заяви пред ПИК малкият син на Бончев – Ангел Бончев-младши. Допреди час той бе на базата в Казичане и чакаше баща му да бъде пуснат от 8-о РПУ. В комплекса имаше и полиция.

Бончо Аврамов е бивш състезател на “Литекс” по мотокрос. През 2009 г. обаче се отказва от екстремния спорт.

Припомняме, че Ангел Бончев е бил задържан, след като между него и сина му Бончо възникнал страхотен бинов скандал. Бившият президент на футболен клуб “Литекс” е имал тежък конфликт с детето си, при което е изпуснал нервите си. В момента тече разследване на случката. Бончев е задържан, след като за скандала е подаден сигнал и униформените са се отзовали на адреса.

“Ангел Бончев е задържан за закана за убийство. Той е заплашил с пистолет сина си”, съобщи говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. Тя уточни, че материалите ще бъдат докладвани в прокуратурата, след което ще бъде преценено дали да бъде повдигнато обвинение срещу Ангел Бончев, както и дали той да бъде задържан в ареста за 72 часа.

Бончев има двама сина – Бончо и Ангел-младши.

Ангел Бончев бе една от жертвите на групата за отвличания “Наглите”. За да го накажат, те му отрязаха пръст. След това при предаването на откупа отвлякоха съпругата му Камелия.