Ангел Бончев: Синът ми ме преби, но него не го задържаха

 

Срещу Ангел Бончев беше повдигнато обвинение

Между мен и сина ми се случват грозни неща – преди време той ме преби и аз подадох жалба, но него не го задържаха, а мен сега ме арестуваха веднага.

Това заяви бившият президент на футболен клуб “Литекс” Ангел Бончев пред вестник “24 часа”.

Вчера той беше задържан и обвинен, че е отправил заплаха за убийство към големия си син – Бончо Аврамов, като насочил срещу него пистолет с думите: “Ей сега ще те застрелям като куче”.

По-късно Бончев беше освободен срещу парична гаранция от 500 лева, а по-малкият му син – Ангел Бончев-младши, разказа, че брат му е посегнал на баща му и това е недопустимо. Затова вече нямам брат, заяви младият мъж, който каза, че всичко е заради техния бизнес в хидропарк “Казичене”.

Семейната драма се разиграла именно там.

“Диана – жената на партньора на сина ми – Димитър Русев, разби вратата на хидропарка и отчупи парче от нея, затова извиках охрана”, каза още Ангел Бончев-старши. Той обясни, че е прехвърлил бизнеса на сина си Бончо, но между двамата има конфликт.

Бизнесменът беше отвлечен от бандата “Наглите” през 2008 година, а след освобождаването му след платен откуп беше похитена съпругата му, който по-късно почина от онкологично заболяване.