ОбС шефът Иво Савов се отчита пред съветниците в Перник

 

Пернишките общински съветници се готвят за ноемврийското си редовно заседание. В дневния ред на сесията е включена и докладна на кмета Церовска, касаеща кандидатстването на община Перник като партньор на Асоциация за международно обществено развитие с проектно предложение „Предприемачество – първи стъпки към успеха” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”.  Градоначалникът ще иска становището на минипарламентаристите и във връзка с кандидатстването пред Министерството на младежта и спорта за финансово подпомагане на строителството и ремонта на спортни обекти и съоръжения с проект „Ремонт на спортна зала в комплекс „Дружба”, бившата зала по волейбол.

Управителят на общинското търговско дружество „Общински гори – Перник” ЕООД инж. Любомир Минев е внесъл докладна във връзка с ползването на дървесина идната година от горски територии, общинска собственост.

Председателят на минипарламента инж. Иво Савов пък е подготвил отчет за дейността на Общинския съвет и неговите комисии за втората половина на годината, както и програма за работата на ОбС за периода от 1 ноември тази година до 1 май 2018 година.