Депутатът Калфин на отчетно събрание на Жени ГЕРБ: Със санирани блокове, благоустрояването на центъра, укрепването на р. Банщица Кюстендил придоби друг облик

 

Областната организация на Жени ГЕРБ-Кюстендил проведе отчетно събрание за дейността си за последните три години. Гости на събранието бяха народният представител и областен координатор на ГЕРБ Кирил Калфин и общинският координатор на политическата сила в Кюстендил Виктор Янев.

Пред присъстващите Калфин посочи, че политическа партия ГЕРБ има силни и работещи структури както на местно, така и на централно ниво. Народният представител обясни още, че страната ни се нарежда на трето място по темпове на икономически растеж в Европа и ЕС и това е благодарение на добрата политика на управление на правителството на Борисов.

„Самият областен град също придобива друг облик”, заяви още Кирил Калфин, давайки за пример санираните блокове в Кюстендил, укрепването на коритото на река Банщица, благоустрояването на централната част около галерията, обновяването на образователната инфраструктура и т.н. „Имаме уверението, че за много неща още ще бъде помогнато в цялата област, доколкото позволява финансовата рамка на държавата, разбира се”, увери народният представител от ГЕРБ.

Отчетен доклад за дейността на структурата за последните три години представи областната координаторка на ЖГЕРБ Реонита Йорданова. Тя посочи редицата социални, доброволчески, дарителски, превантивни и културни кампании, реализирани от дамските структури в Кюстендилска област. Пред присъстващите Реонита Йорданова представи на видеостена стотици снимки от всички инициативи, провели се през последните три години от ЖГЕРБ.