Кирил Чакъров и претендентът за Балканския пояс Добри Радев подариха безплатни билети на юндома в Дупница за галавечерта на титаните в кикбокса

Спортистите предоставиха билетите на директорката на юндома Красимира Александрова.

Лично претендентът за Балканския пояс по кикбокс Доброслав Радев занесе безплатни пропуски на децата и младежите от Дома за сираци в Дупница, съобщиха от пресцентъра на общината. Заедно със своя треньор Кирил Чакъров дупнишкият боец предостави на директорката Красимира Александрова безплатните пропуски за съботната галавечер на професионалистите. Само още 320 билета на цена 10 лева останаха за най-голямото събитие в този спорт у нас за тази година, като вече 1100 са продадени, отделно и всички ВИП пропуски. “Организацията върви почти денонощно. Няма как, защото е рядкост подобно събитие. Много хора ни помагат, а срещаме и пълно съдействие от кмета г-н Чимев, защото обемът от работа е огромен”, коментира Чакъров.

Първите “битки” между професионалистите ще бъдат още утре. От 15 часа в заседателната зала на община Дупница е насрочен кантарът, на който обикновено се стига до размяна на реплики и емоции. Както е известно, битките са със сериозни финансови изражения, което е гаранция за сериозни емоции и напрежение. Неслучайно в Дупница ще гостуват и някои от най-добрите професионални кикбоксьори от Балканите.