Семейни войни: Зет потроши тъста си Георги Лазаров от Мало село, екип на д-р М. Попниколов го кърпи в частната болница в Дупница 

 

Куршуми летели при битовия скандал, къщата на пребития е поломена

Зет счупи носа и черепа на тъста си Георги Лазаров след зверска разправия в бобовдолското Мало село.

Битовият скандал се превръща в истинска кървава война. При инцидента проехтели и изстрели, поломени са прозорци, посуда, врати. Две патрулки били изпратени на местопроизшествието, но случаят все още не е отразен в полицейския бюлетин.

Сигналът за сбиването е получен на спешния телефон 112. На място е пристигнала линейка от Бобов дол. 67-годишният Георги Лазаров е пребит жестоко, той бил в безсъзнание, когато пристигнали лекарите. Мъжът е закаран в хирургично отделение в частната болница в Дупница, където екип на шефа на отделението д-р Матей Попниколов се погрижи за раните му. Лекарите са категорични, че ударите са нанесени с полицейска палка или бухалка.

На място униформените установили, че са нанесени материални щети по къщата.

От проведените оперативно-издирвателни действия станало известно, че биячите са членове на семейството на Лазаров. Полицията предполага, че наказателната акция била организирана от зет на Лазаров. По случая е образувано досъдебно производство.