Националният треньор по кикбокс на България Красимир Колев представи бойците за галавечерта на професионалния спорт в Дупница

Доброслав Радев и европейския и световен вицешампион Ерик Буза демонстрираха колегиалност, феърплей и добро настроение

Националният треньор на България по кикбокс Красимир Колев представи днес бойците, които утре ще излязат в спортната зала на Дупница за галавечерта на професионалния спорт. Той бе водещ по време на кантара и пресконференцията в залата на Община Дупница, която е съорганизатор на събитието. Всички бойци, които утре ще се бият в пълната зала на Дупница показаха, че са във форма и в килограмите на своите категории.

Гвоздеят ще бъде битката за Балканския пояс между дупничанина Доброслав Радев и европейския и световен вицешампион Ерик Буза. Двамата се качиха последни на кантара като демонстрираха колегиалност, феърплей и добро настроение. Интересът е огромен и от към медии, като няколко телевизии ще заснемат утре галавечерта,  която започва в 19.30 часа. Освен българи, в битките участват и някои от най-добрите професионални кикбоксьори на Балканите, които ще се бият за награден фонд.

Организаторите обявиха, че са останали още около 250 билети, които със сигурност няма да стигнат, тъй като се очаква сериозно нашествие на фенове на бойния спорт от цяла България утре.