„Обратен ефект” откриха първия ден от Фестивал на греяното вино в Благоевград. Георги Енчев и Община Благоевград като партньори поставиха началото на първия по рода си фест, който ще радва жители и гости на града с разнообразна програма до 19 ноември. Сцената е на площад „Македония“, а на нея ще излязат още Илия Ангелов от Диана Експрес, Монти и Ice Cream и група „Хоризонт”.
Първият ден от Фестивал на греяното вино премина при голям интерес. Вечерната програма бе открита от възпитаниците на Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград. След тях, обичаната група „Обратен ефект” представи нови песни и утвърдени хитове, на които публиката пя и танцува. Организаторите създадоха още по- уютна атмосфера с бар на открито около огнена топлина.
Фестивал на греяното вино продължава и днес до 22.00 часа. Съпътстващата вечерна програма започва с младите рок таланти от Музикална академия „Престо”. От 20.00 часа на специално реализираната сцена ще излезе, с прекрасния си теноров глас, известният като солист на група „Диана Експрес“, Илия Ангелов. Той е записал много от хитовете на бандата като „Блус за двама“, „Молитва за дъжд“, „Северина“. През 1995 г. печели Голямата награда на „Златният Орфей“ като солов изпълнител с песента си „Ключ от чужда стая“.