Самоковският депутат Валентин Милушев посрещна Предприемачи ГЕРБ на национален форум в Боровец, Цветан Цветанов изнесе лекция за политическата ситуация  у нас

Общинският ръководител и народен представител от ГЕРБ – София област Валентин Милушев, представители на ГЕРБ – Самоков и на младежката организация на партията посрещнаха участниците в националния форум на Предприемачи ГЕРБ „За стабилна политика и развита икономика“, който се проведе в к.к. Боровец.

В рамките на форума зам.-председателят на партията Цветан Цветанов изнесе лекция на тема “Обществено-политическата ситуация в страната”.

Сред гост-лекторите на конференцията бяха вицепремиерът по европейските фондове и икономическата политика Томислав Дончев, председателят на парламентарната комисия по бюджет и финанси и народен представител от ГЕРБ – Пловдив, Менда Стоянова, българският комисар по цифровата икономика и общество Мария Габриел и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова.
Презентации представиха министърът на туризма Николина Ангелкова, министърът на труда и социалната политика Бисер Петков, както и министърът на образованието и науката Красимир Вълчев.
Организатори на събитието бяха ПП ГЕРБ, сдружение „Граждани за европейско развитие на България” и фондация „Ханс Зайдел“.