Ресторантът на хотел „Универсал” в Дупница примамва купонджиите за ЧНГ с куверти от 70 лв., цените на стаите замразени за празника

 

Салата, предястие, основно, торта и баница ще има за всеки гост, веселяците ще полеят новата година с вино и шампанско

 

Посрещнете със стил и добро настроение новата 2018 година в кокетния ресторант на хотел „Универсал” в Дупница. Заведението предлага уют, гарниран с куп вкуснотии за една незабравима вечер.

Банкетната зала може да предложи на всяка весела компания дискретност сред луксозна обстановка

На разположение на клиентите са 120 места, включително банкетната зала и закритата тераса, отделени от основната зала с красиви матови стъклени врати. Банкетната зала може да предложи на всяка весела компания дискретност сред луксозна обстановка. Ако изберете маса на остъклената тераса, пък получавате вечеря под звездите.

Красиви стъклени врати отделят основната зала на ресторанта от закритата тераса

И цените на кувертите са повече от примамливи. Срещу 70 лв. на човек масите ще бъдат отрупани със салата, предястие, основно ястие, десерт – торта. В менюто са включени още баница и плодове, както и безалкохолни напитки, алкохол, вино и, разбира се, шампанско. Децата пък ще се забавляват със своите родители без куверт. Те ще хапват каквото си изберат от менюто. Празнуващите ще трябва само да предупредят, че в групата ще има деца, за да има запазено място за малчуганите.

Терасата предлага вечеря под звездите

За доброто настроение на празнуващите в новогодишната нощ ще се погрижи диджей Красимир Лазов, а купонът ще започне точно в 20 часа.

Миналата година хотелът е бил окупиран от групи от София, които се възползвали и от изгодните цени на стаите. От хотела уверяват, че в унисон със сезона цените на нощувките са напълно замразени. Така всеки купонджия ще може да си вземе единична стая в празничната нощ за 50 лв., двойната е с цена 70 лв.

Ресторантът предлага уют и стил

Ресторантът е отличен избор за всякакви весели събития – сватби, рождени дни, банкети, както и за пресконференции. Вече е в ход и записването за празнични банкети. От ресторанта са готови да изпълнят всяко желание на клиентите си, като не ги ограничават с готови куверти. А от кухнята са на бойна нога, за да задоволят всяко кулинарно желание.