Благоевградчанката Александра Богданска се дипломира в УНСС и грабнаха награда „Най-секси двойка” със съпруга си Даниел

Награданите семейство Петканови, Борис Дали, Елезабет Методиева

 

Перничанката Елизабет Методиева отвя конкуренцията при най-секси журналистките, Борис Дали от Бобов дол стана секс идол на 2017

Наскоро омъжената моделка Александра Богданска, вече Петканова, от Благоевград в една вечер триумфира с диплома и награда.

Александра Богданска се дипломира

Съпругата на Даниел Петканов – Лудия репортер, официално получи дипломата си от Университета за национално и световно стопанство. Младоженката позира с червена роза в ръка в двора на университета, гордо размахвайки дипломата си, като коментира събитието с думите: „Юпи-и-и-и… Вижте какво си намерих – ДИПЛОМА!”.

Прясно женените Петканови с приза „Най-секси двойка”

Малко по-късно Александра и Даниел станаха носители на титлата „Най-секси двойка”. В типично шеговития си стил Петканов извика от сцената: “Благодаря на Борис Дали, че е такъв пич“, след което продължи: “И на организаторите благодарим и да ви кажа, много е хубаво да си женен“.
На същата церемония за BG Sexy Award 2017 още секси награди отидоха в Югозапада.

Борис Дали връчва наградата на Елизабет от Перник

Перничанката Елизабет Методиева бе избрана за най-секси журналистка. Брюнетката буквално отвя конкуренцията и стана секссимволът на годината, според онлайн гласуване. Наградата й бе връчена от фолкизпълнителя Борис Дали от Бобов дол, който отбележи, че е напълно съгласен с вота на публиката. Водещата Маринова се пошегува няма ли да изпеят нещо, а нашата Бети отговори: “Очаквайте скоро дует“. Самият Борис Дали пък грабна приза за сексидол на 2017 в категория „мъже“. След като получи плакета, той изпя хита си „Някой богат”, с което накара цялото заведение да го аплодира.