КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА: Танцуващият милионер работи в БДЖ – Дупница, Страхил Григоров одра кожата на Джанлука Ваки

Страхил Григоров

 

Танцуващият милионер Джанлука Ваки замени Италия с Дупница. Симпатичният италианец, който се е отдал на луксозен, но здравословен живот, бе забелязан по улиците на Дупница и в района на жп гарата, докладваха наблюдателни жители.

Джанлука Ваки

„Току-що се появи информация за банкрута на танцуващия милионер и той цъфна в нашия град”, смееха се дупничани. Всъщност татуираният милионер е двойник на Страхил Григоров, който работи в БДЖ. „Близнаците” имат еднакви прически, татуирани тела и както личи от фотосите – и двамата наблягат на спорта, като може да се похвалят със страхотна форма.

Джанлука Ваки нашумя с онлайн изявите си на пластичен и страстен танцьор. Иначе е ексцентричен предприемач, има диплома по икономика, яхти, бентлита, заобиколен е от красиви жени, състоянието му се оценява на 1,1 млрд. евро. Банка обаче е наложила запор на имуществото му и според италианските медии от имането му сега е останало около 360 млн. евро. Снимка с оригинала Ваки има и моделът от Благоевград Александра Богданска, вече Петканова.

Вижте в сайта ни и песента на Джанлука Ваки