Юношата на „Беласица“ Васил Тачев вкара 14 гола през есента за „Кариана“ (Ерден), търсят го „Арда“, „Струмска слава“, „Ботев“ (Вр) и „Локомотив“ (Пд)

 

Рожбата на ДЮШ на „Беласица“ (Петрич) Васил Тачев, в момента централен нападател на лидера на Северозападната трета лига „Кариана“ (Ерден), е обсипан с куп оферти от отбори от аматьорски и професионални клубове. Както е известно, той стана два пъти голмайстор на Североизточната „В“ група – веднъж с фланелката на „Добруджа“ с 19 попадения и с тази на „Черноморец“ (Балчик) – с 25. В момента като футболист на „Кариана“ (Ерден) той е с 14 отбелязани гола само през есенния дял на първенството на Северозападната трета лига. Изтече информация, че до момента голаджията Васил Тачев е искан от „Арда“ (Кърджали), „Струмска слава“ (Радомир), „Ботев“ (Враца) и „Локомотив“ (Пловдив).

„Чувствам се много добре с фланелката на „Кариана“ (Ерден). Условията, които ми се предоставиха от страна на г-н Йосифов, са перфектни от всяка гледна точка. Материалната база е невероятна както за тренировки, така и за официални срещи. Надявам се да направя отлична зимна подготовка и да подобря рекорда по отбелязване на голове за трети път в третото ниво на българския футбол”, сподели Васил Тачев.