Наша гордост! Момичето на „Вяра” Дженифър Маркова от Дупница и нейният отбор „Промяна” се класираха на второ място в турнир по художествена гимнастика, царица е на превъртанията

 

Дъщерята на съдебния секретар Петя Маркова и на кадър на „Вяра” Росен Марков – Дженифър, спечели второ място с грациите от Дупница „Промяна” на турнир по художествена гимнастика.

Около 1500 гимнастички се включиха в Държавно първенство по масов спорт в столицата. Малката Дженифър е сред най-талантливите гимнастички, тя е майстор на акробатичните изпълнения и може да стои доста време на ръцете си.

Освен това Дженифър е царица на страничните премятания. Във възрастова група от 10 до 14 години на първо място е отборът на „Народна магия”. „Промяна”, част от който е и Дженифър, се нареди на второ място. Във възрастова група до 7 г. на трето място се класираха „Пантерите”. Останалите дупнишки ансамбли в различните възрастови категории се наредиха на 3-то място – „Замръзналото кралство” и  „Космическите момичета”, а другото второ място е за ”Прилепите”.