Станислав Ласкин от Самоков: Ако бях спечелил 100 000 лв. от „Фермата”, щях да отворя цех за мебели, затворът е като детска градина за големи хора

 

Предложих брак на приятелката ми пред 850 души в хотел в Банско и тя каза „да“, но след това се разделихме

 

„Божа работа, така е трябвало да стане“ – така Станислав Ласкин коментира отпадането си риалити шоуто „Фермата“ преди финала. „Аз съм позитивен човек, животът е достатъчно кратък, за да го живееш тъпо и сдухано“, каза още той. За „Фермата“ Ласкин посочи, че и студът, и гладът, и работата са били истински. Извън предаването той отново се занимава с дърводобив и търговия заедно с брат си и ще правят бутикови мебели.

„За мен „Фермата“ бе невероятно изживяване. Доволен съм от участието, изкарах си чудесно там. Който ме харесва, благодаря му! Който не ме харесва, да е жив и здрав! Ако бях спечелил, щях да инвестирам в цех за мебели. С брат ми пак го осъществяваме този план, но по-трудно, защото нямаме толкова много пари. С него правим бутикови мебели от корени и клони на дървета. Като разбрах колко много хора ми се кефят, тогава наистина ме хвана яд, че загубих. Не се възгордявам. Дори ми е малко кофти, защото досега не съм бил известен, в кавички казано. Хората ме гледат по улиците, всеки иска да ме пита нещо и се сдухвам. Не съм свикнал на такова внимание. Нашето село Доспей е центърът на Вселената (смях). Работил съм много неща. Бил съм шофьор на собственика на една дискотека в София, готвач, сервитьор, барман. Един ден видях в страницата на МВР, че има конкурс и реших да се пробвам за полицай. Работих това почти пет години. През 2014 г. ни хванаха с дървен материал у нас, който нямаше контролни марки. Затвориха ни фирмата за шест месеца и с брат ми, който също бе полицай, решихме да не бездействаме и отворихме заведение в Пловдив. Оказа се, че вечер там се продават наркотици. Собственикът казал, че ние доставяме дрогата и ни вкараха в ареста. Адвокатът ни каза, че ако отричаме, можем да стоим там две години, докато тече делото. Затова решихме да се признаем за виновни и бяхме 7 месеца в затвора. Честно казано, в ареста е много по-тежко. Там си с трима души в 12 квадрата стая и през една дупка ти дават храната. А затворът е като детска градина за големи хора.

Преди години в един хотел в Банско предложих брак на приятелката ми пред 850 души и тя каза „да“, но след година и половина се разделихме, без да сме сключвали брак. Сега имам друга приятелка. Още не съм й предложил на Теодора, защото съвсем скоро излязох от „Фермата“. Тя е душичка, може да готви. Моят фаворит за победител е Яни”, изля душата си Станислав.

Извънредна елиминационна битка прати Станислав Ласкин у дома. Макар и сочен за победител, той отпадна от “Фермата” само 6 дни преди финала на шоуто. 29-годишният самоковец беше отстранен от Яни. Куриозът е, че Станислав, който е бивш полицай и настоящ дърводелец, беше победен именно в играта цепене на дърва.